Rreth Nesh

Fertours Travel Agency ështe nje kompani e specializuar ne lemine e transportit toksore.

Puna jonë, kënaqësia juaj! Kjo është motoja e agjensionit FERTOURS.

Kompania jonë shquhet për një traditë të mirëfillte në transportin toksorë. Ne, mund të ju themi me modesti, se kompania jonë percjell trendet më moderne dhe kete tradite do ta vazhdojme edhe në të ardhmen.

Këto janë shërbimet që agjensioni ynë ka në program: udhëtime, fluturime, turizëm dhe lundrime.

Për tu njohur drejtpërdrejtë me shërbimet që ne ofrojmë na vizitoni në byro dhe do të bindeni për efikasitetin tonë.

Me nderime të përzemërta
Stafi i Kompanisë: Fertours Travel Agency